Iványi Gábor

Iványi Gábor szabályt szegett. Ezen nincs mit szépíteni.


Budapest Hungary Budapest Balaton

Hétfő délután dulakodás alakult ki a székházban amikor Iványi Gábor országgyűlési képviselők kíséretében megpróbált bejutni.

. Iványi Gábor mellett tüntetnek a Dankó utcában. 1013 A volt SZDSZ-es lelkész szerint politikai támadásról van szó arra viszont nem tért ki mire hivatkozva vonult ki hozzájuk az adóhivatal. Iványi Gábor szerint bűncselekmény amit velük tesznek és Orbán Viktornak le kéne mondania.

Miközben tizenkét milliárddal tartozik a magyar állam ennek a szervezetnek rájuk küldik a NAV-ot mondta Jámbor András. Ment amerre a szíve vitte. Korábban a NAV már többször tartott ellenőrzést az Iványi Gábor által vezetett egyesület iskoláiban és egyéb intézményeiben és próbálta lefoglalásokkal behajtani a tetemes tartozást ami az állami járandóságuk visszatartása miatt keletkezett.

Erről itt olvashat. Nem is az a különlegesség ebben a történetben hogy nem fizetett be bizonyos adónemeket hanem az hogy valahogy mégis képes volt annyi adományt összekalapozni amiből valamennyi fizetést adni tudott a munkatársaknak. Hétfő reggel nagy erőkkel szállta meg a Nemzeti Adó és Vámhivatal NAV a hajléktalanokat segítő Oltalom Karitatív Egyesület irodáit.

Kivonult a NAV Iványi Gábor egyesületéhez szerinte gyötrik és sanyargatják őket 2022. Arról is beszélt arra kéri a választópolgárokat jöjjenek a helyszínre lehetőség szerint minél többen. A Soros-hálózathoz köthető szervezet korábban maga vallotta be hogy több mint 246 millió forinttal tartozik a NAV-nak.

Iványi Gábor tette ami lényéből fakad.


Majthenyi Laszlo Neked Kesselekeoi F J R 1907 ʒ4ÿ R1o C


Pin On Masfele


Pin On Post A Photo


Bornemisza Gabor A Thyssen Bornemisza Henrikne F J R 1907 ʒ4ÿ R1o C Heraldry Coat Of Arms Family Crest


Az Embernek Normalisnak Kell Maradnia Es Inkabb El Kell Viselni Hogy Eltapossak Mint Orokke Bujkalni Historical Figures Historical Fictional Characters


Ocskay De Ocsko Joseph A Syn Franciscus Liber Baro 1806 August 29 V Becsi Ferencz I Heraldry Coat Of Arms Arms


Fortepan Budapest Budapest Hungary Hungary


1961 Lenin Erzsebet Korut 7 Kerulet Budapest Budapest Hungary Street Scenes


Cars And Racing Vintage Posters Ads Art Deco Car Vintage Poster Art Art Deco Illustration

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel